Tøffe klokker for tøffe menn!

Leter du et klokken som kan være med på alt? Som tåler en skikkelig støyt, men som likevel ser bra ut på armen? Da bør du ta en nærmere kikk på disse klokkene.

For den som liker oppmerksomhet

Invica Russian Diver nærmest krever oppmerksomhet. Med overdimensjonert urkasse og Signatur kronebeskytter er dette en klokke man virkelig legger merke til!

I 1959 bestilte den russiske flåten et spesialdesignet ur for deres elitedykkere. Rundt 100 klokker ble laget, og nå har du mulighet til å eie en tro kopi av den legendariske klokken.


På bildet: Invicta Russian divers

Uret skulle opprinnelig brukes utenpå dykkerdrakten, og selv om remmen har blitt mindre er fortsatt urkassen massiv og ekstremt stor. Den er altså som skapt for deg som er på utkikk etter oppmerksomhet og ønsker en klokke med en spennende historie.

Se film om klokkene og les mer her!

For raceren

Siden 2009 har Casio vært offisiell partner av Red Bull Racing Formel 1 team med Mark Webber og Sebastian Vettel. Dette blir spesielt tydelig i Casio Edifice-klokkene. Med karakteristisk urskive og design står klokkene for hastighet, intelligens og nøyaktighet, noe som også er svært viktig for førerne på Formel 1-banen.

Med den nyeste teknologien og massevis med funksjoner skiller Edifice seg tydelig fra konkurrentene. Solarfunksjon, radiosignalmottak og verdensurfunksjon er blant funksjonene Edifice briljerer med. Dette er klokken for deg som setter nøyaktighet og teknologi i høysetet. Klikk her for å se alle modellene!

Toppmodellen EQW-A1000 har det nyutviklede SMART ACCESS konseptet – en elektronisk krone med en magnetisk sensor – gir rask tilgang til alle funksjoner på uret, ved å vri og trykke på kronen kan alle innstillinger bli intuitivt justert.

Les mer om Edifice klokkene fra Casio!

For den praktiske

Klokker kan utgjøre en utfordring for aktive mannfolk. Kronen, som du bruker for å stille klokken, kan nemlig være ubehagelig og gnage i håndleddet.


På bildet: Invicta 1517 | Invicta 2772 | Invicta 3330

Derfor er Invicta Pilotur laget med kronen på den venstre siden av uret, slik at du slipper ubehag. Dette er også et ekstra pluss for venstrehendte, som kan bruke klokken på høyre arm uten at den blir vanskelig å stille. Ikke nok med det; dette er klokker med teknologi og tøft design, akkurat slik tøffe menn liker dem. Med denne på armen er du klar for det som måtte skje, uten at det går på bekostning av stilen.

Klikk her for å se alle piloturene fra Invicta!

For invidualisten

For individualisten

Casio G-Shock har en stilig design som gjør at klokken skiller seg ut i mengden, og den er akkurat like tøff som den ser ut som. Med støtsikker konstruksjon, urkasse og armbånd av ekstremt holdbar resin og god vannbestandighet (vannetett til 200 meter) er denne klokken like godt egnet til mountain biking som til dykking.


På bildet: Casio G-Shock GA-200-1AER

Teknologien er det heller ikke noe å si på. Med Auto Led-lys, verdensurfunksjon, nøyaktig timer og nedtellingsfunksjon er denne klokken godt egnet for deg som liker å utfordre deg selv. Og selv om klokken er praktisk, imponerer den også damene når du er på byen. Virkelig en klokke for tøffingene!

Les mer om Casio G-Shock her.

For den stilfulle

Invicta Pro Diver er stilfulle, klassiske og vakre klokker. Men ikke la deg lure til å tro at klokkene ikke er med på et eventyr – noen av de tåler dybder helt ned til 1000 meter.


På bildet: Invicta 8926 | Invicta 0416 | Invicta 9212

Urverkene er gjerne sveitsisk, og av meget høy kvalitet. Med denne klokken er du like klar for en gallamiddag som en tur ut i havgapet. Perfekt for stilsikre tøffinger som alltid er klare for et eventyr. Les mer om Pro Diver her.

Ikke funnet klokken du er på jakt etter ennå? Eller kanskje du skal kjøpe klokke til kjæresten? Klokker.no har ca 1500 forskjellige klokker å velge i, alt er på lager og vi leverer raskt!

Klikk her for å se hele utvalget av klokker NÅ!

 

0 thoughts on “Tøffe klokker for tøffe menn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *