Høstens klokker for menn

Er du ute etter en klokke som sier noe om deg som person, men er usikker på hvilken som passer best? Vi gir deg en oversikt over det siste på markedet. Her vil du garantert finne noe som frister, som tåler en støyt og som ser stilig ut.

For den som liker oppmerksomhet

Invica Russian Diver nærmest krever oppmerksomhet. Med overdimensjonert urkasse og Signatur kronebeskytter er dette en klokke man virkelig legger merke til!

I 1959 bestilte den russiske flåten et spesialdesignet ur for deres elitedykkere. Rundt 100 klokker ble laget, og nå har du mulighet til å eie en tro kopi av den legendariske klokken.


På bildet: Invicta Russian divers

Uret skulle opprinnelig brukes utenpå dykkerdrakten, og selv om remmen har blitt mindre er fortsatt urkassen massiv og ekstremt stor. Den er altså som skapt for deg som er på utkikk etter oppmerksomhet og ønsker en klokke med en spennende historie.

Se film om klokkene og les mer her!

Fossil JR1353 Casio Protrek PRW-2500 Diesel DZ4209

Et klassisk utseende
Militær-inspirerte Fossil JR1353 er en klokke i rustfritt stål med svart urskive, hvit indeksering og en sølvfarget kraftig urkasse. Den har et klassisk design, stor urskive og rene linjer – her får du mye for pengene! Klokken er vanntett til rundt 5ATM, har en urskive som gjør at du kan se tiden i mørket og teknologi som stoppeklokke og datofunksjon. Les mer her

Turkameraten som har “alt”
Høsten er tid for jakt og fjellturer, og da er en god turkamerat helt uvurderlig! Casio Protrek PRW-2500 er i så måte et supert valg. Denne Pro Trek klokken fra Casio har blant annet høydemåler, barometer, termometer, og ikke minst kompass! Ellers kan vi nevne at her slipper du å tenke på at batteriet går tomt når du er ute på tur, den har nemlig et solcellepanel som lader batteriet kontinuerlig. Du trenger heller ikke å stille klokken, det gjør den selv via radiosignal fra et atomur, så denne klokken vil alltid gå 100% riktig!

Full info om klokken finner du her!

For den røffe og tøffe
Diesel sin DZ4209 med svart urtavle, stoppeklokke og hele 51 mm i diameter er en stor og kraftig klokke for den røffe mannen. Klokken har en klassisk design, stor urskive og er den perfekte klokke for deg som liker det litt tøffe utseende. Se klokken her

For den praktiske

Klokker kan utgjøre en utfordring for aktive mannfolk. Kronen, som du bruker for å stille klokken, kan nemlig være ubehagelig og gnage i håndleddet.


På bildet: Invicta 1517 | Invicta 2772 | Invicta 3330

Derfor er Invicta Pilotur laget med kronen på den venstre siden av uret, slik at du slipper ubehag. Dette er også et ekstra pluss for venstrehendte, som kan bruke klokken på høyre arm uten at den blir vanskelig å stille. Ikke nok med det; dette er klokker med teknologi og tøft design, akkurat slik tøffe menn liker dem. Med denne på armen er du klar for det som måtte skje, uten at det går på bekostning av stilen.

Klikk her for å se alle piloturene fra Invicta!

Se alle Swiss Legend sine klokker

For den modige
Klokkene fra Swiss Legend har et røft og modig utseende som definitivt stikker seg frem. Klokker.no har nå en spesialkampanje på hele serien deres, så her kan du gjøre et ekstremt godt kjøp! Klokkene har sveitsisk urverk og er dermed av høy kvalitet. Dette er urene for deg som liker det røft og ikke er redd for litt oppmerksomhet. Klikk her nå for å se hele utvalget fra Swiss Legend nå!

Om du fortsatt ikke har funnet det rette, eller kanskje vil kjøpe en klokke til kjæresten kan du sjekke hele utvalget vårt her, http://www.klokker.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *