Høstens klokker for menn

Er du ute etter en klokke som sier noe om deg som person, men er usikker på hvilken som passer best? Vi gir deg en oversikt over det siste på markedet. Her vil du garantert finne noe som frister, som tåler en støyt og som ser stilig ut.

For individualisten
Casio GW-A1000-1AER er årets toppmodell fra Casio G-Shock og har absolutt alt! Dette er klokken for deg som vil skille deg ut. Den har selvsagt en støtsikker konstruksjon, urkasse og armbånd, og kan brukes til alt fra mountain biking til dykking uten å få en skramme.

Teknologien er blant den råeste du kan finne: Auto Led-lys, verdenstidfunksjon, sjokk- og vibrasjonsresistent, termometer, stoppeklokke og mye annet som vil imponere ikke bare deg, men alle andre. Dette en klokke for tøffe, unike menn. Les mer her. Eller klikk her for å se alle G-Shock klokkene!

Fossil JR1353 Wenger 77054 Diesel DZ4209

Et klassisk utseende
Militær-inspirerte Fossil JR1353 er en klokke i rustfritt stål med svart urskive, hvit indeksering og en sølvfarget kraftig urkasse. Den har et klassisk design, stor urskive og rene linjer – her får du mye for pengene! Klokken er vanntett til rundt 5ATM, har en urskive som gjør at du kan se tiden i mørket og teknologi som stoppeklokke og datofunksjon. Les mer her

Når pålitelighet og varighet er viktig
Pålitelige Wenger – Squadron BLACK OUT Chrono er klokken designet for redningspiloter. Teknikker og funksjoner som navigering, stoppeklokke og nedtelling er viktige elementer. Klokken er selve symbolet på pålitelighet, varighet og fremtidsrettet design. Klikk her for å finne ut mere om klokken, samt se en film!

For den røffe og tøffe
Diesel sin DZ4209 med svart urtavle, stoppeklokke og hele 51 mm i diameter er en stor og kraftig klokke for den røffe mannen. Klokken har en klassisk design, stor urskive og er den perfekte klokke for deg som liker det litt tøffe utseende. Se klokken her

Casio EQW-A1110DB-1Q Invicta 1515 Adidas AD2733

For racere
Casio Edifice EQW-A1110DB-1AER er klokken for deg som er opptatt av intelligens og hastighet. Siden 2009 har Casio vært offisiell partner av Red Bull Racing Formel 1 team, noe som reflekteres i klokkens karakteristiske design.

Funksjoner som solcellebatteri, radiosignal mottak, neo-skjerm, verdenstidfunksjon, datovisning, stoppeklokke, automatisk viserjustering, kalender og klassifisering for vannbestandighet gjør at denne klokken skiller seg fra andre. Nøye utvalgt teknologi gjør dette til klokken for deg som er ute etter det aller beste innen teknologi, klikk her for å se mer om denne spennende klokken.

For den praktiske
Invicta pilotur har kronen på venstre side slik at den aktive mann slipper ubehag eller gnaging på håndleddet. Dette er ekstra bra for venstrehendte; du kan bruke klokken på høyre hånd uten at den er vanskelig å stille.

Designet er røft, og klokken er praktisk uten at det går ut over stilen. Les mer om klokken her

Retro, men klassisk
Adidas – ADH2733 er en digital klokke i retrostil med stållenke og LCD-skjerm. Vanntett ned til 50 meter. Klokken har rene linjer og er perfekt for deg som liker et noe klassisk utseende kombinert med en retrostil! Se flere Adidas klokker her.

Se alle Swiss Legend sine klokker

For den modige
Swiss Legend 20066 har et røft og modig utseende som definitivt stikker seg frem. Klokker.no har nå en kampanje på denne klokken, så her kan du gjøre et ekstremt godt kjøp. Klokken har sveitsisk urverk og er dermed av høy kvalitet. Dette er uret for deg som liker det røft og ikke er redd for litt oppmerksomhet.

Klokken kommer i tre ulike og tøffe design; svart urskive, kasse og armbånd; ta en titt her, svart urskive og armbånd med kasse i sølv, ta en titt her, eller med blå urskive og armbånd og kasse i gull; se her

Om du fortsatt ikke har funnet det rette, eller kanskje vil kjøpe en klokke til kjæresten kan du sjekke hele utvalget vårt her, http://www.klokker.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *