Årets julegave til mann (2015)

Ingenting er som å få en lekker klokke i julegave. Vi gir deg oversikten over det siste på markedet, her vil du garantert finne noe som passer enhver mann.

Den aktive mannen

Sporty menn trenger en sporty klokke, og det finnes mange å velge mellom. Casio G-Shock GW-3500B-1A2ER er en tøff klokke i helsvart, med spreke turkise detaljer på urskiven, og et solcelledrevet urverk. Denne klokken er klassifisert til å tåle opp mot 20 bar, og kan derfor
brukes når du bader eller snorkler, men også ved dykking på små dybder. Ønsker du en klokke som tåler litt dypere dykketurer anbefaler vi Wenger Aquagraph. Klokken er Swiss made og tåler opp mot 100 bar, som tilsvarer trykket på om lag tusen meters dyp. Den er derfor også trygg å bruke ved annen vannsport.

Maskulint design

La menn være menn, og gå for en kraftig og maskulin klokke som sitter godt rundt håndleddet. Casio er kjent for sin gode kvalitet og sine mange funksjoner, og Casio Edifice EFR-520SP-1AVEF er intet unntak. Med en urkasse i rustfritt stål, og lenke i sølvfarget metall
er denne klokken både solid og stilig, men den er også praktisk i bruk med både datovisning, kronograf, stoppeklokke og selvlysende visere.

Selv maskuline menn kan like å skille seg litt ut i mengden, og da er Fossil Nate JR 1355 et godt valg. Med alle de samme funksjonene som Casio-klokken er det bare utseendet som skiller de fra hverandre. Både metall-lenken og urkassen i rustfritt stål er i en matt grå farge, mens selve urskiven er brun, og kan nesten ligne på treverk.

Den klassiske lederen

En klokke kan si mye om en manns status, og en flott Emporio Armani Renato AR2448 gjør nettopp det. Dette merket er verdenskjent innen både klokker, parfyme og accessoirer, og er et stilig valg for en stilig mann. Både lenken og urkassen er i høyglanset rustfritt stål, mens selve urskiven skiller seg ut med sin blåfarge. Her har du både datofunksjon og kronograf, samt sølvfargede visere som er beskyttet av et solid mineralglass.

Menn som virkelig ønsker ”president-looken” bør gå for Jorg Gray 6500. Dette er klokken som selveste President Obama bruker, og har derfor blitt en meget populær klokke. Den har et moderne og tidløst design, med en sølvfarget urkasse i rustfritt stål som står i fin kontrast til den svarte lær-reimen. Og den svarte urskiven har både kronograf og lekre sølvdetaljer.

Den stilsikre

Du trår sjeldent feil med en god Diesel-klokke, her går nemlig design og kvalitet hånd i hånd. Derfor passer Diesel NSBB DZ1114 like godt til en flott dress som til slitte jeans. Den lekre, brune skinnreimen kombinert med en urkasse i rustfritt stål gjør at den er både minimalistisk og stilig på samme tid. Selve urskiven er firkantet, og har en lys brun farge som står godt til skinnreimen. Diesel Barrel DZ1113 er i samme stil, men med en noe mørkere farge på skinnreimen, kombinert med en lysere farge på urskiven.

Ønsker du derimot et hardere uttrykk bør du gå for Diesel Barrel DZ1116. Her står en svart skinnreim og urskive i fin kontrast til den sølvfargede urkassen i rustfritt stål.

Trendy enkelhet

Det er ikke bare Diesel som kan lage stilige klokker med skinnreim, Nixon Sentry-serien er en god konkurrent, men med et noe mer klassisk preg. Med tre visere og urverk i japansk quartz, er Nixon Sentry Leather Black/Saddle en lydig klokke som aldri stopper. Innfatningen er i spesialtilpasset rustfritt stål, med herdet mineralkrystall som beskytter den svarte urskiven. Og rundt håndleddet, en lekker brun lær-reim. I denne serien finner du også Nixon Sentry Leather Silver/Brown med en klassisk hvit urskive, samt den litt hardere Nixon Sentry Leather Black, med svart reim og urskive.

Enkelt å bestille på nett

Ønsker du stilige, gode klokker til sterkt reduserte priser har klokker.no nå lagersalg på Swiss Legend –klokker. Her finner du både sporty og klassiske varianter, men raska på! Her er det førstemann til mølla.

Bestiller du julegavene fra Klokker.no kan du være sikker på rask levering. Siden alle varene er på lager i Norge slipper du å betale for dyr fortolling, og kjøper du varer for over 1000 kroner er frakten i tillegg gratis. Ikke minst er det bytterett til 10. januar 2013, slik at du kan føle deg trygg på at gaven faller i smak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *