Årets julegave til dame (2015)

Er du på jakt etter den perfekte julegaven til kvinnen i huset? Da er en flott klokke en sikker vinner, uansett om det er til kona, til svigermor eller til din datter. Og når du vet hva du skal kjøpe er det ingen grunn til utsette julehandelen til siste liten. Her har vi samlet sammen et utvalg av klokker som passer til alle typer kvinner, slik at du kan finne årets julegaver allerede nå.

0921dw0950DW0608dw
Classy (liten og nett)Classy 34 (litt større, 34mm)Classic Lady (normal damestørrelse)

Den feminine
Daniel Wellington er det perfekte valg for kvinner som liker at det glitrer på håndleddet. Klokken har et feminint design, med en hvit rund urskive, med lekre stener rundtm denne kommer i en liten utgave på 26mm og i en større utgave på 34mm. Vi har også den mer klassiske utgaven uten stener, denne har vært blant de aller mest populære klokkene vi har hatt på Klokker.no noensinne! Klikk her for å se alle utgavene av Daniel Wellington Classic Lady!!


MBM3242MBM3243MBM3244
MBM3242 (sølv)MBM3243 (gull)MBM3244 (rosegull)

Den stilsikre
Med sitt noe minimalistiske preg er Marc by Marc Jacobs Baker MBM3242 et godt valg for trendy og stilsikre kvinner. Her er flott design kombinert med super kvalitet, og det er nok ikke uten grunn at dette har blitt et av de mest populære merkene på Klokker.no. Lenken er i sølvfarget metall, mens urkassen er av sølvfarget rustfritt stål. Skulle du derimot foretrekke en varmere farge, anbefales tvillingsøstrene Marc by Marc Jacobs Baker MBM3243, som er i en behagelig gullfarge, eller Marc by Marc Jacobs Baker MBM3244 i en nydelig rosegull tone.


5165mk5166mk5263
MK5165MK5166MK5263

Den sporty
Noen kvinner foretrekker det litt mer maskuline klokker, gjerne med litt glitter og stas, da kan det være greit å gå for en klokke som verken er for feminin eller for maskulin. Et godt valg er da Michael Kors MK5165, som både er sporty og klassisk på samme tid. Klokken kommer i en nøytral sølvfarge, men helt uten noen glitrende elementer. På urskiven finner du dagens dato, men også tre mindre urskiver. Dette kalles et kronograf, og brukes til å måle tidsintervall. Denne klokken tåler trykk opp mot 10 bar, som betyr at den kan brukes selv på svømmeturer. Den finnes i sølv, i gull og i rosegull.


mockberg-sigridmockberg-noramockberg-astrid
SigridNoraAstrid

Klassisk minimalist
Mockberg er en klassisk klokke, det enkle og noe minimalistiske designet gjør at dette ser ut som en oppdatert versjon av et verdifullt arvestykke. Ønsker du en klokke som er minimalistisk samtidig som den vekker oppsikt, bør sjekke ut dette merket som er årets nykommer hos oss på Klokker.no! Sjekk hele utvalget her nå!!

Klikk her for å se våre beste gavetips! (FULL oversikt for dame, herre, jente og gutt)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *